به گزارش قدس آنلاین، دکتر سید هادی ساجدی در نشست با کنشگران حوزوی فضای مجازی که در اردوگاه شهدای هفتم تیر رامسر برگزار شد، به تشریح پروژه اسلام هراسی در فضای بین الملل پرداخت و گفت: اسلام هراسی از سال ۱۹۷۴ و بعد از بالا رفتن قیمت نفت آغاز شد؛ البته اسلام هراسی پس از حادثه ۱۱ سپتامبر شکل نوینی به خود گرفت.
رئیس اداره امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه باقرالعلوم (ع)، با تقسیم بندی گروه های فعال در پروژه اسلام هراسی اظهار داشت: افراد فعال در زمینه اسلام هراسی در سه دسته دانشمندان، اعتبار بخش ها و رسانه ها قابل بررسی هستند، خاطرنشان کرد: دانشمندان و محققین در عرصه اسلام هراسی، دارای انگیزه های مختلفی اعم از اقتصادی، دینی محض و صهیونیستی می باشند.
وی افزود: اولین تکنیک اسلام هراسان تعریف (دیگری) است؛ در این تکنیک خودی و غیرخودی بر اساس غیرمسلمانان و مسلمانان در ذهن مردم شکل گرفته و به این ترتیب ارتباط گیری با افراد مسلمان هرچند که دارای پاسپورت آن کشورها هم باشند، برای مردم کشورهای غربی دشوار می شود.
ساجدی گفت: از دیگر تکنیک های اسلام هراسان در پیشبرد برنامه های آنها، می توان به کنترل اذهان مردم، حاشیه نشینی و واکنش گرایی آن ها اشاره کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پنج شاخه اصلی در برخورد با اسلام در آمریکا شامل دانشگاهیان، سیاستمداران، تاجران، عموم مردم و رسانه ها هستند؛ از میان این پنج گروه دانشگاهیان و سپس تاجران مناسب ترین گروه ها برای برقراری ارتباط ما با آن ها و گفت و گو در مورد مسائل دینی می باشند.
منبع: خبرگزاری حوزه
انتهای پیام/
نظر شما